Arrestaties na bedreiging met pistool

vrijdag 29 mei 2015

Lobith - In Lobith heeft de politie donderdagavond twee mannen aangehouden op verdenking van bedreiging met een pistool. Het gaat om een 41-jarige Deventernaar en een 47-jarige inwoner van Lobith. Na onderzoek werd ook een pistool in beslag genomen.

Een 28-jarige Lobithenaar kreeg het die avond rond 19.00 uur metde mannen aan de stok na een ruzie in de relatiesfeer. Op de Kolkstraat ontstondeen treffen op straat waarbij dreigementen zouden zijn geuit. Een van de tweelater aangehouden mannen zou daarbij een pistool hebben gepakt om dedreigementen kracht bij te zetten. Er was niet geschoten. Gewaarschuwde agententroffen de twee mannen even later nog op straat aan. Omdat niet duidelijk waswie van de twee een wapen had trokken de agenten uit voorzorg hun dienstpistool,waarna beiden werden aangehouden. Het wapen waarmee gedreigd was werd laterelders teruggevonden. Het bleek om een zogenoemd gasalarmpistool te gaan waarmeeknalpatronen verschoten kunnen worden. De beide arrestanten zitten nog vast vooronderzoek en verhoor.

(2015257682)

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zevenaar | 112 alarmeringen Zevenaar | Goedkoop Tanken in Zevenaar | Supermarkten in Zevenaar | Weerbericht Zevenaar