Agent bedwelmd bij ontdekking hennepkwekerij

dinsdag 10 maart 2015

Zevenaar - Een agent is vanochtend bedwelmd door koolstofmonoxide na de ontdekking van een hennepkwekerij in een huis in Zevenaar. De agent raakte verder niet gewond en hoefde niet naar het ziekenhuis.

Bij de politie was eerder informatie binnengekomen overmogelijke hennepteelt in een huis aan de Straussstraat. Toen agenten daar binnenpoolshoogte gingen nemen werden drie ruimtes aangetroffen waar hennep geteeldwerd. Om de plantengroei te bevorderen werd er kennelijk ook een gas verspreidwaardoor een van de agenten zich niet lekker voelde. Daarop werd het onderzoektijdelijk gestaakt en werd de brandweer ontboden voor metingen.

In het pand werd een verhoogde concentratie koolstofmonoxidegemeten. Mede vanwege een onveilige situatie door de elektriciteit werden uitvoorzorg de naastgelegen woningen kort ontruimd. Pas nadat het sein veilig wasgegeven door de brandweer kon de hennepkwekerij verder ontruimd worden. In hetpand stonden naar schatting zo?n 800 planten. De agent was terplekke nagekekendoor ambulancepersoneel maar er waren geen verdere maatregelen nodig. In hetonderzoek naar de hennepteelt zijn nog geen arrestaties verricht.

(2014171182)

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zevenaar | 112 alarmeringen Zevenaar | Goedkoop Tanken in Zevenaar | Supermarkten in Zevenaar | Weerbericht Zevenaar