Zevenaar | straatinfo

inbraak politie meldingen

Politie pakt inbreker op heterdaad dankzij bloedspoor

inbraak

Zevenaar - De politie heeft zaterdagavond een 29-jarige inwoner van Arnhem aangehouden. Hij wordt verdacht van inbraak. Een melding van een bewoner aan de Bergvrede in Zevenaar bracht de politie op het spoor van de verdachte.

In het portiek in een flatwoning aan de Bergvrede was door een bewoner een bloedspoor aangetroffen. Deze meldde dit aan de politie die op hun beurt gingen kijken. Terplaatse werd het bloedspoor gevolgd en troffen zij een man aan in beschonken toestand en zittend in een aanhangwagen. Hij legitimeerde zich en vertelde dat hij zijn hand ergens aan open had gehaald. De agenten gingen met de man naar de huisartsenpost om zijn wond te laten verzorgen. In de politieauto vertelde hij een wat onsamenhangend verhaal. Hij zou o.a. hebben geslapen in een ziekenhuisbed en daar gezocht hebben naar eten.

De agenten lieten hem achter op de huisartsenpost en gingen richting hun bureau in Zevenaar. In de auto hoorden zij via de mobilofoon dat er was ingebroken in het ziekenhuis in Zevenaar. Dat de plaats delict onder het bloed zat en dat er een ruit was ingeslagen.

Voor de agenten was dit aanleiding om direct om te keren en terug te gaan naar de huisartsenpost om hem als verdachte aan te merken en aan te houden op basis van de feiten en omstandigheden. Hij werd ingesloten en vandaag wordt het onderzoek voortgezet.

2017477024 (fdv)

Soortgelijke berichten

Politiehond pakt inbreker
Tilburg

Inbreker aangehouden
Castricum

Inbreker aangehouden
Utrecht

Inbreker betrapt en aangehouden
Roosendaal

Gewonde inbreker aangehouden
Wormer

Beheerder sportkantine betrapt inbreker
Axel

Inbreker aangehouden door burger
Vinkeveen

Inbreker op heterdaad aangehouden
Almelo

Inbreker op heterdaad betrapt
Haaften

Auto-inbreker ingerekend
Utrecht

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio