5 mannen aangehouden voor vernieling

zaterdag 4 april 2015

Doesburg - Vrijdagnacht rond 02.10 uur belde een getuige de politie dat een groep jongemannen in het centrum vernielingen aan het plegen was. Onder andere plantenbakken en verkeersborden moesten het ontgelden. Politieagenten gingen er meteen naartoe.

Op de Barend Ubbinkweg troffenagentendrie mannendievoldeden aanhetopgegeven signalement. Andere agenten zagenbij een jeugdcentrum twee mannenwegrennendie eveneens werden herkend op basis van signalement. Kort daaropwerden de vijf aangehouden op verdenking van vernieling. Het gaat om mannen van19 en 20 jaar afkomstig uit Angerlo en Doesburg.

De politie is de route die de mannen hadden gelopen afgereden en heeft eengetuigenverklaring opgenomen.Agenten zagen dat verkeersborden waren vernield enbloempotten waren vernield. Zaterdagmorgen deed de politie een buurtonderzoek opde Kloosterstraat, Kloostersteeg en Kloostertuin. Meerdere bewoners dedenaangifte. De gemeente zal benaderd worden voor het doen van aangifte van devernielde verkeersborden.

De verdachten werdenovergebrachtnaarhet politiebureau en zijn verhoord.Het onderzoek loopt nog.

2015163407

bron: politie.nl | Categorie: overlast-vandalisme


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zevenaar | 112 alarmeringen Zevenaar | Goedkoop Tanken in Zevenaar | Supermarkten in Zevenaar | Weerbericht Zevenaar