Getuigen straatroof gezocht

woensdag 4 november 2015

Westervoort - Dinsdagmorgen werd een 16-jarige jongen uit Westervoort omstreeks 10 uur beroofd op de Rivierwerg in Westervoort. De politie is op zoek naar getuigen.

De jongen stond om 10.10 uur te wachten om de Rivierweg over te steken. Dit was ter hoogte van de oversteekplaats, bij de ijzeren hekken voor de gele snelfietsbrug. Toen hij daar stond te wachten, kwam een scooter naast hem staan. De rugtas werd van de schouder van de 16-jarige jongen getrokken, waarna de scooter wegreed in de richting van Arnhem.

Signalement

Het gaat om een zwarte scooter met gele kentekenplaat. De persoon op de scooter had een blanke huidskleur, droeg zwarte kleding en een zwarte helm.

 

De politie is op zoek naar getuigen. Gezien het tijdstip en de drukke plek waar de beroving heeft plaatsgevonden, is het goed mogelijk dat iemand iets heeft gezien. Heeft u iets gezien of heeft u informatie die kan helpen bij het oplossen van deze zaak, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via M. 0800-7000.

(2015535901)

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zevenaar | 112 alarmeringen Zevenaar | Goedkoop Tanken in Zevenaar | Supermarkten in Zevenaar | Weerbericht Zevenaar