Jongen beroofd, politie zoekt getuigen

donderdag 30 april 2015

Didam - Woensdagmiddag 29 april is een 17-jarige jongen uit Ulft op de Molenhoek in Didam van een geldbedrag beroofd door vier nog onbekende jonge mannen die in een zwarte Mercedes reden. De politie zoekt getuigen.

De beroving vond rond 15.15 uur plaats. De jongen liep op deMolenhoek toen de auto waar het viertal in reed vlakbij hem stopte. Drie van deinzittenden liepen op hem af, de bestuurder bleef bij de auto staan. De17-jarige werd door n van de jongeren vastgepakt en ook geschopt. Er werd geldgeist, waarna de jongen het geld dat hij bij zich had overhandigde. Daarnagingen de jongeren er in de auto vandoor.

Van de vier jonge mannen in de auto is bekend dat het om blankejonge mannen van rond de 20 jaar oud ging. De dader die de 17-jarige vastpaktedroeg een lichtblauw petje, een meerkleurig, gevlekt t-shirt en een blauwespijkerbroek.

Als u iets gezien heeft van de beroving of de omschrijving vandit viertal, al dan niet in combinatie met de auto waar ze in reden (zwarteMercedes) herkent, bel dan met de politie via 0900-8844.

2015208139

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zevenaar | 112 alarmeringen Zevenaar | Goedkoop Tanken in Zevenaar | Supermarkten in Zevenaar | Weerbericht Zevenaar